XXIV Travessia nedant a la platja de la Pineda

Aquest diumenge dia 1 d’agost a partir de les 9.00h al polígon l’Alba de Vila-seca, tindran lloc les curses ciclistes de Festa Major, organitzada pel Club Ciclista Vila-seca i l’Escola de Ciclisme Municipal de Vila-seca i patrocinada per l’Ajuntament de Vila-seca.

A la cursa, puntuable per la “F.C.C. Copa Catalunya”, hi participaran corredors de les categories benjamins, principiants, alevins i infantils. La cursa també forma part de la F.C.C Xallenge sèniors i màsters 30.

El recorregut a realitzar té una corda aproximada de 1.250 metres i es preveu la participació de nombrosos corredors de la demarcació. El més petits realitzaran una cursa que consistirà en la realització d’una volta al circuit i els més grans, els infantils de 2n any, realitzaran un total de 20 voltes al circuit amb sprints de 4 a 5 voltes.

El mateix dia també es disputarà la tradicional Travessia Nedant a la platja de la Pineda, que aquest any arriba a la seva XXIII edició. Els alevins sortiran a les 10.30h des del Restaurant Reymar i recorreran 700 metres; mentre que la resta de categories començaran la travessia des dels Apartaments Paradis Playa a les 11.30h i recorreran 1.700 metres. L’arribada per totes les categories tindrà lloc al davant de l’Hotel Donaire.

La Travessia Nedant a la platja de la Pineda està organitzada pel Club Natació Vila-seca i el lliurament de trofeus es realitzarà durant la tarda a l’interior del Parc Aquàtic Aquopolis de La Pineda.

NOM I EDICIÓ: XXIV Travessia nedant a la platja de la Pineda

TIPUS: Natació

DATA: 31 de juliol de 2011

DISTÀNCIA (metres):

POBLACIÓ: Vila-seca 43481

COMARCA: Tarragonès

PROVÍNCIA: Tarragona

HORA: 10:00

LLOC DE SORTIDA: Platja de la Pineda

LLOC D’ARRIBADA: Platja de la Pineda

RUTA:

ORGANITZADOR: Club Natació Vila-seca

TELÈFON: 977 309 300